TAKKA TOH & CHOCOLADE

 

Een van de meest heerlijke verslavingen ter wereld is de gezonde verslaving aan chocolade! Takka Toh laat je genieten van chocolades die zeer oorspronkelijk zijn. Voor sommigen is dat soms even wennen, maar als je werkelijk de smaak te pakken krijgt... gaat er een nieuwe wereld voor je open!

 

Veel chocolade die Takka Toh verkoopt is nauwelijks verhit, zodat de oorspronkelijke stoffen zoveel mogelijk behouden blijven. Dit soort chocolade staat bekend als RAW Chocolate.

 

Takka Toh verkoopt o.a. een exclusieve chocolade van het merk TAZA. Een merk wat je niet meer vergeet als je het eenmaal goed geproefd hebt... Rauwe chocolade waarvan de cacaobonen op steen gemalen is... Waarvan de maalstenen met de hand zijn gemaakt... Waarvan de cacao niet verhit wordt, waardoor alle oorspronkelijke stoffen en mineralen bewaard blijven...  Waar de boeren een hele goede prijs voor ontvangen... Chocolade die ook nog glutenvrij is, èn vrij is van melkprodukten en óók vrij is van soya. Bovendien GMO vrij geproduceerd!

 

Kortom: een bijzondere prachtige en zuivere chocolade waarin al het goede dat je wenst rondom een produkt, samenkomt..!